Odmor po mjeri djece


Znam, sad ćete pomisliti kako može neki odmor biti po mjeri djece? Kako jedan hotel može pružiti sve što je potrebno kako bi animirao djecu? Ali možeš si olakšati putovanje i prilagoditi putovanje djeci. Možeš pronaći hotel koji je obiteljski hotel i u potpunosti prilagođen djeci. Mi smo to pronašli u Family Hotel Lišanj u Novom Vinodolskom. To je naš prvi posjet jednom takvom hotelu i mogu samo reći: "Gdje smo to do sada bili i zašto nismo prije bili tu?" 


Putujemo s djecom od njihovog rođenja, bili smo u različitim hotelima u raznim gradovima, ali sada smo odlučili da idemo na jedno mjesto u kojem će se djeca moći zabaviti i gdje ćemo se mi moći malo predahnuti. Family Hotel Lišanj je upravo to. Hotel koji je u potpunosti prilagođen djeci, u kojem plakanje, vikanje ili skakanje nije nešto nedopustivo već normalno. Već prilikom check in-a na recepciji imate malu igraonicu s lopticama za djecu. Odmah pored aperitiv bara nalazi se druga veća igraonica s lopticama, gdje roditelji mogu uživati u kavi a pritom bez brige promatraju djecu u igri. Pored igraonice nalaze se čaše s vodom za djecu koja nakon igre ili tijekom igre ožedne. 


Na recepciji možete dobiti sve potrebne informacije kako bi vaš boravak u hotelu bio ugodan. Zaista je tako, na recepciji ujedno možete preuzeti ogrtače ili ručnike za bazene. Normalno je da smo se prvo zaputili upravo na bazene, jer klinci obožavaju kupanje. Nije bilo popodnevne gužve, pa smo zaista mogli uživati u vodenim zabavama. Nakon kraćeg odmora u sobi, otišli smo na večeru. Trebam li uopće napomenuti kako su sjedalice za djecu ili visoke stolice na svakom koraku restorana.  Sviđa mi se raspored restorana i na način kako je raspodijeljen (hladna predjela, slastice, glavna jela, jela za djecu). Sviđa mi se posebno kutak za djecu u kojem možete pronaći hranu za najmanju djecu (kašice, povrće i meso za bebe) i za onu malo stariju djecu. Restoran s pogledom na more je odlična uvertira za sve ostalo što nas je čekalo sljedećih dana. 
Završetak večeri proveli smo plešući u disco kids clubu i gledajući animirani film na velikom platnu. Bolji završetak nismo mogli imati, klinci su bili oduševljeni svime, posebice plesom i muzikom u discu. 



Drugi dan započeli smo kasnijim doručkom nego inače kad smo kući, jer su klinci spavali duže. Nakon doručka uslijedila je igra u igraonici s lopticama, dok smo mi bezbrižno uživali u toploj kavi. Nakon toga dečki su se zaputili u play room s videoigrama, dok smo Vigo i ja uživali istražujući hotel i veliku igraonicu u kojoj se nalaze razne edukativne igre. Igraonica s animatorima nudi uslugu čuvanja djece do 4 godine. Igraonica je zaista velika i prikladna za sve dječje uzraste, jer i stariji klinci mogu sudjelovati u različitim likovnim radionicama i igrama koje se odvijaju tijekom dana. 

Nakon ručka odlučili smo prošetati oko hotela i uhvatiti malo svježeg zraka. Iako nismo imali sunčan dan, bilo je dovoljno toplo za ugodnu šetnju i igru u dvorištu hotela. Tobogan, ljuljačka, penjalica i ostali zabavni sadržaji su dovoljni da zabave djecu, iako je vanjski sadržaj više prilagođen ljetnim radostima uz dva vanjska bazena. Morat ćemo se vratiti u ljetnim mjesecima da sve istražimo. 


Ostatak popodneva odlučili smo provesti u dječjoj auto areni koja je prilagođena svim uzrastima. Vigo je uživao u vožnji autića kojeg je tata upravljao daljinskim upravljačem, dok je Tonči samostalno uživao u vožnji. Naravno morali smo se poigrati i u igraonici s lopticama, koja nam je postala obavezna stranica.     


Nakon večere Tonči i ja zaputili smo se u disco, dok su malac i tata otišli u sobu, jer je malac zaspao još na večeri. Nakon plesa uslijedio je odličan animirani film u karting areni na velikom platnu. 


Dva dana su nam proletjela u trenu uz sve sadržaje koje smo uspjeli isprobati. Trećeg dana odlučili smo uživati u doručku bez žurbe. Odlučili smo popiti zadnju kavu u hotelu dok su klinci uživali u njihovom malom raju s lopticama. Nakon toga zaputili smo se u sobu na pakiranje i put prema kući. 

Što da vam više napišem? Bilo nam je i prekratko i odlučili smo kad sljedeći put dolazimo moramo rezervirati barem još jednu noć više. Zaista je ovo hotel po mjeri djece, jer se sve što vam treba nalazi u hotelu. Ovdje nema žurbe, nema jurnjave za raznim obilascima i slično, ovdje je sve prilagođeno da djeca budu animirana cijelo vrijeme. Sreća je što je moj stariji sin mogao sam šetati i obilaziti one prostorije koje su mu odgovarale, dok smo mi naizmjenice jurili za mlađim, ali zaista smo svi uživali. Mi stariji uživali smo u odličnim jelima tijekom boravka, a mlađi u lopticama koji im nisu dosadile ni treći dan boravka u hotelu. Trebam naglasiti da je to hotel koji ima all inclusive, što znači da imate puni panison i uz svaki obrok piće iz šankomata koje kod želite i koliko puta želite. 
Preporuka? Ako ste u potrazi obiteljskog hotela uz more koji će animirati vašu djecu čak i u zimskim mjesecima onda je Family Hotel Lišanj pravo mjesto za vas. 















Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Otok sreće zvan Vrgada

Da je učitelj biti lako, bio bi to svatko!

Dobar početak godine?